Min själsfrände!

Therese Andersson min själsfrände! Som Tessi hade sagt.. Vi= ett team= själsfränder!
Utan denna tösabit vet jag inte vart jag hade vatt i världen nu... Hon lyckas alltid få mig på fötter och hon säger så kloka ord ! Hon är precis den vän som alla önskar sig ! 
Med Tessi vid min sida så tar jag mig över alla hinder som livet har för mig =) Jag Är inget utan min tessi !
Och jon, hennes lilla guldklimp. Utan hans goa leende och hans sätt att alltid få en till ett skratt.. !!
Ni är underbara ! Mina älskade  Bästa vänner =)
Jag älskar dig gumman !! 
VI två FÖRALLTID! FÖRALLTID SJÄLSFRÄNDER=)



blocket.

Har lagt in en hel del nu på blocket av diverse saker.. Men de är mest klydd tycker jag hehe :D
De hittar mest på en massa saker för att få in pengar ifrån. för man kan inte lägga in för mycket på en och samma annons så på så vis tjänar de ju pengar...!
Allt för att få in pengar.


Väntar nu på att en man ska komma och hämta min liggfåtölj som jag ska sälja sen så ska vi väl köra hem igen till Trelleborg. Dröjer väl nån timme till men men..





fixar sandra !

Sitter hos min mor och far igen idag och fixar med lite saker..Saker som måste göras..!!
Usch hade tänkt börja stämpla upp till heltid.. vilket jag egentligen inte har lust till med tanke på vilket jobb det är med det men va tusan.. kan inte leva på bara de på båten.!

Hoppas de går snabbt !! Som sagt säljer ju lite saker på blocket och ikväll så kommer där en för att köpa min liggfåtölj som jag säljer. !! Hehe.. gött.






heart..

Just nu är det lite extra jobbigt än vanligtvis.. Just nu händer det så mycket som får en att må lite sämre..
Jag är inte riktigt densamma känner jag... För inget går som jag vill... inget är riktigt bra !!
Vill bra hitta kärleken igen få leva ett lyckligt liv.. med en underbar kille !! Och med mina underbara vänner =)



 


Look into your heart, and you´ll find love.

love

Det är trots allt inte såå längesen sen jag och martin gjorde slut.. men om man ska vara så, så kan man säga att de varit slut länge.. vi var ju typ bara vänner i slutet.. ! Men nu när man är singel så längtar man ju efter kärleken extra mycket. Närhet och passionen och den pirrande känslan i magen.. den saknar jag !! Saknar att ha någon att krypa tätt intill och känna närheten och hur känslorna flödar! Hoppas bara man hittar Kärleken igen... Jag är ingen människa som direkt trivs som singel. Så jag hoppas där dyker upp någon som kan älska mig för den jag är.. !

Men jag stressar inte.. kärleken kommer när den kommer.. !
Men vart är du? och när dyker du upp?


hemma.

Då var man hemma igen.. har varit viäg hos mor och far och fixat lite..
Nu när vi kom hem så gjorde syrran och jag en go Pasta sallad. =) Mums..







Blocket

Sitter nu hemma hos Mor och Far i Svedala.. Har lagt in lite saker på blocket som jag vill bli av med. Hoppas bara det blir sålt. Hehe...

Ska Snart ringa lite samtal och fixa med lite saker här. Håller även på att tvätta lite när man ändå är här =)

För övrigt så mår jag inte så bra... håller nog på att bli dålig. har ont i halsen och är lite förskyld sen så är jag helt matt i kroppen... inge kul alls! hoppas inte de blir värre.. Inte nog med det så håller min ena visdomstand att komma.. Gör skitont.. Vet just nu inte vart jag ska ta vägen hehe.. =(


fortsätt stöd..

Då var rosa bandet galan slut  och det glädjer en att så många ringer in och skänker epngar till fortsatt forskning.
Det är super bra! men sluta inte nu... Fortsätt stöd alla cancergalor !! Det är jätteviktigt att de får in pengar till forskning...
En dag drabbar det dig ! När man minst anar det...  Jag har skänk pengar till bröstcancergalan =)


Nu ska jag snart gå och lägga mig... Varken jag eller min syster(hehe sambo) Känner hos riktigt krya.. Vi båda håller nog på att bli sjuka.. ! tråkigt men jag har blivit förskyld och har lite ont i halsen och man är lite mör i kroppen!
Hoppas det inte blir värre...!

Sov Gott på er !


Ring !!

Då är det inte lååångt kvar nu tills rosa bandet galan börjar nu kl 20.00!!

RING OCH och skänk pengar !! det ska jag göra..



                                                                                                 

..

Ibland är livet en ända sur karamell.. Just nu är det inte bra.. ! livet är just nu ett ända stort frågetecken..!???
Va kommer ske nu.. hur ska allt gå.. komer de komma ett lyckligt slut ?


tisdag igen..

Igårkväll så hade syrran och jag lite myskväll där vi såg klart våra filmer vi hyrt.. sen så när de var klara så bestämde vi oss för att gå ut och gå och få lite frisk luft så vi gick ner och lämnade filmerna och gick hem igen. När vi kom hem så var de dags för prison break.... älskar den serien =)

Idag är de segt. vi har tatt tvätten, röjt undan lite och dammsugat men just nu ligger vi båda på soffan och typ halvsover. Hehe... Men vi har iaf varit lite flitiga som röjt undan så idag och vi var tillochmed ute och gick en runda i det fina vädret. =)

Ikväll blir det bara lugnt. ska inte göra mycket !!



seg kola..

Idag är det riktigt segt.. jag är såå trött! Man är som en seg kola! :P
Sitter hemma hos mamma och pappa och får inte mycket gjort.. typ det ända man orkar göra de är att ta tvätten Hehe =)


Jag är inte perfekt men jag försöker och det går inte en dag utan att mina vänner finns i mina tankar !! Jag är Kanske inte alltid en bästa vän men jag kan de utan och innantill och jag vet vad de vill och jag finns alltid till hands för mina vänner dygnet runt... och jag skulle göra allt för dem. Även dö för deras skull !!


Sex and the city the movie..


Igår skulle jag och tessan hyra sex and the city the movie men när vi kom ner så var de alla uthyrda.. typiskt !
Men som tur var så ringde Göran och sa att han hade den och att vi fick komma dit och se den med honom... Så det gjorde vi ju !! Vi körde direkt dit och såg den med honom... Fy fan vad bra den är =) Skitkul !!

Rekomenderar den starkt till dem som inte sett den!








svedala!

Ja då var man nu i svedala hos mor och far och ska fixa lite saker sen så passar man på att tvätta lite när man ändå är här, (vår tvättstuga är så äcklig, hyresvärden har inte gjort vid den än) Så då gör man de hellre hos mor och far!

Annars idag inga speciella planer.. men det blir en liten fixar dag hehe =)



Varför ska det vara så lätt för att be om ursäkt.. har man vatt kompisar såå länge så vill man förlåta... jag älskar ju trots allt henne mer än allt annat men jag tycker ändå det känns superdåligt när man vet om hur gärna man vill och att jag ville..
Vad ska jag göra???

Hur som helst så ringde ju Tessi igår och gjorde mig superglad.. =) Hon och Jon tänkte gå på Melodifestivalen om de hittade biljetter. Och frågade då så klart om jag ville följa med dem... Riktiga vänner =) Härligt.

vänskap!

Det är så tråkigt när ens vänner, eller som man tror är bra vänner till en sviker en på detta viset..
Man tror man känner varandra så pass väl att man gör allt för varndra och ställer upp till vilket pris.. men så är det inte för alla tydligen. Själv skulle jag kunna dö för mina vänner och min familj..!!
Jag blir så ledsen och besviken varje gång man blir sviken på något vis av en vän.. som man trodde var ens närmaste vänner! Men tydligen så känner inte de likadant. Tråkigt!

Som sagt man märker fort vem som är ens närmaste och bästa vänner =) Tur där finns några som är guld värda !!
Är tvungen att nämna två stycken av dem här och det är Min älskade syster som jag inte hade klarat mig utan och sen så är det Tessi en bästa vän, en själsfrände som gör livet värt att leva!

Syrran och Tessi ni är mina änglar ! och jag älskar er med hela mitt hjärta och lite till.. (round the world... and back again)
Ni gör livet värt att leva.. I Love You girls!



 



Mina Känslor För er Kan Beskrivas Som En Eld.
Lågan Som Brinner För er I Mitt Hjärta,
Kommer att Slocknas, Men Den Dag Den Slocknar,
Är Den Dag Jag Dör!!!




 


soffan.. soffan!

Igår var det fest hos oss.. Skittrevligt..! Tack michelle och Yasmine för presenten och för att ni kom.
Sen så körde göran oss till malmö till en förfest där =) Mkt trevligt och fina pojkar hehe ! Sen var det ju tänkt vi skulle till Hipp men alldeles för mycket folk och svårt att komma in för vi kom ju inte dit förrens klockan var 01.30 sen tänkte vi skulle prova etage.... men lika mkt folk där med!! så vi bestämde oss för att åka hem istället.. =) Hehe..
Men innan dess bestämde vi oss för att ta en burgare på burger king.. Och vem stöter man inte på där? JO, mitt ex andreas! hehe.. har inte sett han på typ snart 3 år.. inte klokt!! Han kände igen en !

Men men idag blir det bara mys i soffan !! Ska inte röra mig en meter i onödan...

Ha en bra söndag på er...
puss



Lite bilder från igår:






Party Party !!

Då var det äntligen lördag.. Och ikväll blir det fest =)
Nu blir det att fixa och ordna lite till ikväll sen vid sju kommer lite folk.. sen bär det ut, vet inte vart än men ut ska vi =)

"saknar kristianstad folket här ikväll " trodde vi skulle ta VÅr låt Im Yours! men men... Får vara utan er..

Ska bli riktigt skoj !!

Ha det bra ikväll för det ska jag ha =)
Ses som sagt  vimmlet !!

 
Puss puss


 


Ledsen/besviken

Börja denna fredagen tidigt imorse då jag gick upp tidigt för att följa med Mamma på hennes ärenden. Så lite över åtta kom Mamma och moster till oss för att hämta mig.. därefter så åkte vi till Willys för att handla sen så bar det av till malmö för att hämta mammas glasögon sen så till blomsterlandet för att handla blommor där mamma ville ha min hjälp..!! (familjen florist) Sen så åkte vi och hälsa på Christel, mammas kusin där hon skulle göra vid fötterna!!
Så det blev en heldag med mamma !!
Därefter så bar de av till svedala och moster för att passa mina kusiner. ! Gick jättebra, Tim o jag låg och mös i soffan och hade de gott. !!!


Skulle egentligen följa med o se melodifestivalen nästa år,... biljetterna släpps ju idag!!  Så min vän från kristianstad skulle fixa biljetter till oss.. Men det visade sig att de inte hade beställt biljetter till mig nu trots att jag sagt att jag ville följa med.. ´Har velat följa med nu de senaste åren men inte blivit av för man har blivit "bortglömd" Nu sket de i mig för att jag inte hade hört av mig men de gjorde jag ju idag för att kolla hur de hade gått.... men då hade de redan beställt till sig själva!! Jag blir sååå besviken men mest ledsen för att man antingen blir bortglömd eller så skiter de i en trots att de vet hur gärna jag vill med på det !!
Just nu ärjag såå förvirrad och vet inte vad jag ska känna.. men just nu är jag mest ledsen..!


Som sagt... man märker fort vem som är ens närmaste och bästa vänner!!



Vilket fall som helst så har jag precis kommit hem efter en lååång dag och ska slänga mig på soffan o ta det lugnt!
Imorgon blir det fest och utgång !
SES I VIMMLET!!

kärlek.

Tittar på bröllopsform nu och börjar fundera mycket på kärlek.. evig kärlek? Kommer man få uppleva det.. och när?
Nu när man är singel igen efter att ha haft en lite mer än två år gammalt förhållande så det första jag tänker är.. hur lång tid kommer det ta innan man hittar en bra kille igen. Och kommer man få uppleva äkta kärlek, romantik och passionen som man hoppas på=)

Hoppas på att hitta en bra kille som älskar mig för den jag är och och även mina brister.. !
Frågan är bara när? Vart finns du?



 
                                                                                    

torsdag kväll.

Ja då är snart denna dagen också över.. dagarna bara springer iväg. Idag har jag inte fått mycket gjort.. mest suttit och väntat på en vän skulle komma men han dök inte upp så nu tar jag bara det lugnt.. precis som jag gjort hela dagen !!

Men imorgon så kommer morsan vid halv nio tiden så ska jag och syrran följa med henne och handla, måste handla hem lite själv med. Sen ska vi med henne till Christel när hon ska göra vid fötterna sen så ville mamma ha min hjälp när de kommer till blommorna hos skulle åka och handla sen där efter. Så då får man ju ställa upp =) Gör det så gärna.. inte så mycket man håller på med blommor nu länge.. så det är bara kul när man väl kan göra det !!

Sen bär de av till svedala där jag och syrran ska sitt barnvakt till våra kusiner =)
Sen på kvällen blir det väl att åka hem igen till trelleborg. har inga andra planer så för fredagen !! 

Ha en bra kväll allihopa=)

Me =)

  sandra söker..

min syster.. en ängel!

Vad skulle jag gjort utan min syster =) Hon är en ängel !!
Hon ställer alltid upp... som nu när man är sambos o allt.. nu när christian ska komma tex så är hon inte hemma.!
Känns lite dumt och köra iväg henne på detta viset från sin egen lägenhet.. Men som sagt. Hon är en ängel som tycker att det är Ok. !!! Utan henne vore världen ingenting ! Jag älskar henne med hela mitt hjärta! och hon är den bästa syster man kan tänka sig! Så glad att vi har en så bra relation till varandra !

Puss på dej gumman !!

Härligt höstväder =)

Då var det torsdag igen och det är helt underbart hästväder ute och solen skiner !! Såå härligt. Det är nu man ska ut och gå en runda men just nu sitter man inne och får lite ångest för att man gör det ! Men det blir kanske en runda senare, Vem vet! Vill ju inte sitta inne när det är så fint väder !

Jag har precis duschat och gjort vid mig. Christian ska kanske komma idag.. men har inte hört något från han så jag vet inte än hur det blir ! Får se om han hör av sig sen...


Men men, ska nog snart ta mig något att äta =) börjar bli lite hungrig !!


Skriver mer sen..
Ha en bra dag på er =)
Puss



 


Tisdag..

Då var det tisdag igen.. vet inte riktigt  vart veckorna tar vägen, tiden bara springer iväg. Idag så har jag varit med tessan i malmö och uträttat några ärenden.. sen skulle hon på ett möte med. Passade på att ta en fika med =)
Sen körde vi in om svedala för att hämta lite saker sen hem igen till trelleborg för där stod ju tvätten och väntade på en.. ! tråkigt men de ska ju göras..!

Nu ikväll tar vi det bara lugnt och tittar på tv=))
Ha en bra kväll på er.
Puss

Snart över..

Då var snart denna dagen också över.. min födelsedag ! Den har varit riktigt bra.. började ju med att syrran gjort frukost till mig sen så åkte vi till mor och far och blev bjudna på en go middag med tårta och allt =)) Så jag är supernöjd med min 22 års dag !!

Tack alla fina sms och till er som ringt och grattat mig !!!

Nu ska jag fortsätta fira min födelsedag.. de få timmar där är kvar.!!
Puss på er alla...

22 =))

Ja då var det min födelsedag idag !! Blir 22 år.. känns inget märkvärdigt men de blir nog en bra dag =)
Börja ju med att min syster hade gjort frukost till mig och sjöng för mig så kunde inte vakna på ett bättre sätt !

Ikväll blir det middag hos mamma och pappa ! =)

Hoppas ni andra får en lika bra dag som jag ska ha..!
Tack till er som skickat sms och ringt och grattat mig... Ni för för goa som kommer ihåg min dag !!
puss på er !        


                 

Ingen prima ballerina!!

Igår var jag som sagt i Staffanstorp och festade.. det var riktigt segt i början innan man kom igång med tanke på att man var så bakis igår. Men det var som om spärren släppte sen mot kvällen.. Så man blev ju lite dragen igår med.. =))
Sov lite mer än tre timmar inatt så det var ju skönt.. Jag och Tessi vaknade vid halv elva tiden imorse. Man mådde inte prima ballerina!!! Så idag har vi inte gjort många knop. vi har endast legat på soffan och degat !! Tessan var snäll och kom o hämta mig i staffanstorp vid 18.00. Kom hem och lagade mat sen så slängde jag mig direkt på soffan !!

Och i soffan kommer jag spendera min söndagkväll=))

Tack för en underbart kul helg Tessi och Jon !

Lördag!

Jag sov över i Staffanstorp inatt.. Man sov cirka 3 timmar inatt.. allting snurrade haha !! fulla som svin var vi allihopa igår.
Sen körde Uffe hem mig... snällt av han ! Tack=)

Hem och duschade och ätit middag med syrran ! Och när jag kom hem stod där en present från mamma och pappa med tanke på att jag fyller år på måndag !! Det var en ny Tv!! Tack mamma och pappa... jag är supernöjd.. !

Sen vid åtta tiden kommer Jon och Tessi och hämtar mig igen haha ! Ikväll blir det underklädesparty och därefter blir det Fest !!! Härligt.!


Skriver mer imorgon... Puss på er!


Igår, fredag !

Igår åkte jag till Staffanstorp för att träffa Jon och Tessi som jag inte träffat på jättelänge.. inte lätt att få ihop tiden när man jobbar så mkt. Men Jon och Tessi kom och hämta mig i Trelleborg sen så åkte vi hem till dem och sen kom Pade med =) Då fick grabbarna köra iväg och köpa pizza..!

Det var tänkt vi skulle ha en mysig och lugn kväll med en film och massa snack !! MEN så blev det ju inte..  Vi bestämde oss för att dricka lite grann... men det blev inte så lite... Haha!!!! Det blev de ena och det andra.. Sluta med att vi hade druckit en liter vin och tömt ett flak öl+ groggar ! Inte bra !! Haha.. men kul hade vi.. Pade bestämde att vi skulle spela ett ölspel.. o de gick ju bra!! Slutade med att alla var lika fulla !!=) Sen kom en massa kompisar och grannar till Tessi och Jon och var med och festade..Vi gick inte och la oss förän klockan var 05.00 imorse..!

Men vilken kväll .... det var riktigt kul!! 
Tack för igår gumman ! Love you =)

Fredag !!

Börja dagen med att äta frukost och sen så göra mig redo för en kväll i staffanstorp hos mina underbara vänner.. Tessi och Jon!! Inte nog med de så kommer Pade också, inte träffat honom på evigheter! så det ska bli riktigt kul =)

det dyga är att jag måste sitta på två bussar för att komma till staffanstorp ! men men... det är det värt så länge jag får träffa dessa underbara personerna!

Häromdagen så klippte tessan av en bra bit av mitt hår.. Är inte så förtjust i när de är kortare.. enligt mig liknar jag en köttbulle !! haha. Men jag blev jättenöjd.. det blev jättefint!! Det blir det alltid när tessan klipper mig.
Hon är jätteduktig! Det är fint och ha en frisör i familjen =)

Tänkte jag skulle lägga in en bild på resultatet =)
Ha en bra fredag allihop!
Skriver mer imorgon.

Puss o kram på er.




Mys med syster !

Ikväll så har syster och jag bara haft myspys i soffan =)
Vi har inte gjort något speciellt alls... men de har varit mysigt !

Det ända vettiga vi gjort idag är väl at vi gick en runda och har städat undan, tvättat lite och lagat mat.. men nu ikväll har det som sagt varit lugnt..

Imorgon bär det av mot staffanstorp.. !

Ha en bra kväll allihop =)



       

Regn, regn och åter regn..

Gick ner en sväng och skulle handla lite... Men precis när vi kommit ut ur affären.. Kom ösregnet !!!
Fy fan.... de bara öste ner.. som om himlen vore öppen..! Inge kul alls!
Men men.. tur man inte skulle mer än hem så..

Tessan och jag har varit riktigt flitiga och bestämde oss för en renovering av lägenheten hehe :P
Vi började stryka nya gardiner och byta ut mot de andra..!

Inga kul väder idag ju så det blir bara en myskväll hemma..!
Imorgon så ska jag till tessi och Jon och hälsa på =) Ska bli riktigt trevligt.. inte träffat de på länge nu.!
Längtar efter dem !!

Skriver mer sen...

Valen..

Har varit en sväng nere på Valen med mor och med Conny.. Mamma skulle vara smakråd när de gällde kläder..!
Själv skulle jag in en sväng på apoteket och fixa en sak.. !!!
Kom hem och där stod tessan och höll

Brr..

Vaknade lite över tio imorse och ville inte gå och upp ur sängen... så kallt som här är i lägenheten! BRRRRR..
Eftersom jag var själv här o inget bättre för mig just nu på morgonen så valde jag att stanna kvar i sängen lite...!
Låg kvar under täcket i över en timme..! Det var riktigt skönt=) Skulle kunna ligga kvar mycket längre.. men jag kunde ju inte ligga där hela dagen så jag bestämde mig för att gå upp till sist..! Satte på lite gott kaffe och satte mig här vid datan!
Tänkte jag skulle skriva lite grann...!

Idag skulle Pade, en killkompis komma och hälsa på men han var tvungen att hoppa in och jobba idag.. Tråkigt! Men de kommer ju fler gången..! "Tåget går mer än en gång. "

Inget rligt väder idag heller... så vad gör man av en dag som denna.! Man är ju inte sugen på att gå ut direkt.. Det var ju min tanke att jag iaf skulle gå en runda idag men de blir nog inte så..! Kanske om de slutar regna lite senare...!

Skriver mer sen...

Hmm..

Börjar känna mig riktigt trött nu.. funderar på att gå och lägga mig snart ! Får hela sängen för mig själv ikväll då syrran sover i svedala. Suttit lite och kollat runt på lägenheter... inte lätt att hitta ngn.! Men måste ju ha något annat, denna är jävligt dyr för denna lilla tvåa. och sen så är det jävligt dålig hyresvärd. !!!!

Men men.. skriver mer imorgon ska nanna kudden nu =)   Sleep well !!

tisdag kväll..

Sitter här vid datan och tar det lugnt ikväll. precis käkat lite äppelkaka=) Mums!
Tessan åkte precis till svedala och skulle sova där inatt så min sambo lämnar mig själv inatt hehe !!
Hoppas inte spökena kommer och tar mig inatt :) hehe nej men jag får ju hela sängen för mig själv !!!
Härligt...
!


Syrran och jag !!

   Söta som bär =)

värme..

Tessan och jag håller på att bli tokiga i denna lägenheten... här är sååå jävla kallt emellanåt =)
Vissa morgnar när man ska stiga upp kan här vara 16 grader.. inte direkt varmt om man säger som så..
Har ju en snål jävla hyresvärd som inte vill sätta igång värmen än.. hehe ! =) grannarna  sitter här med en massa tända ljus och filt.. ibland mitt på dan osså !! inte klokt hehe !!!


Ibland önskar man att man hade en kille här som kunde värma en =)


Höst!

Tessan och jag bestämde oss för att gå en runda i det fina vädret. blev snarare en 2,5 km runda =) Det var jätteskönt.
Så härligt höstväder idag..!! helt underbart... man skulle ju gärna varit ute hela dagen men men.. vi var ju tvugna att städa lite också !
Så det har vi precis gjort.. dammsugat och städat undan lite så nu ser här nått så när ut igen =)
Inte nog med det så var vi duktiga och bakade en äpplekaka. hade ju så mkt äpple som vi får från mamma och pappa.. de har ju ett STORT träd i trädgården som är fullt med äpple ..!

Nu ikväll blir det bara lugnt... en bit äpplekaka, kaffe och en bra film kanske ! får se vad kvällen mer bjuder på !!

Tisdag..

Då var det tisdag igen... Måste städa undan lite i lägenheten idag.! Inte det roltigaste, men det måste göras blir så fort skitigt för fan... o ändå så är man knappt hemma.. Känns fan som man städar flera dagar i veckan !! men men.. ska snart ta tag i det! men känner inte alls för det =(
Annars idag blir de väl inget speciellt än vad jag vet.. Imorgon så kommer Pade och hälsar på ! Längesen man träffade honom, inte träffat han sen skoltiden.. så det ska bli riktigt trevligt och träffa han och snacka lite skit =)  
 
Näää, nu får jag lägga datan åt sidan lite och ta tag i städningen... skriver mer sen..



=)

Var hos mor och far en sväng innan idag och fick tvättat lite sen så var jag och syrran ute och gick en lååång runda med thotte =) det var riktigt skönt.. !! Har för övrigt varit en riktigt seg dag.. Imorgon tänkte jag gå upp ganska så tidigt och få lite saker gjorda !! sov gott med er alla!


Måndag och ny vecka!

Då var det ny vecka igen och måndag.. tråkigaste dagen i veckan !
vet inte riktigt vad som händer idag men det dyker nog upp något... Kan skriva mer sen.. Ska gå ich ta på mig snart och göra vid mig, kan ju inte sitta här i mjukis hela dagen.. måste ju få något gjort.. =)

Tack !!

Vill tacka Biiiina för att du gjort vid min blogg =) den är verkligen jättefin och jag är jättenöjd. du är en ängel!!!
Vad skulle jag gjort utan dig. 


Tack än en gång gumman !!
Älskar dig snäckan !
puss på dej

söndags mys!

Sov hos Mor o far i svedala inatt. Vakna vid halv tolv hehe =) härligt o sova.. men nu är de segt som fan! ligger mest i soffan ! blir inte många knop idag.. !!!! Blir väl någon film sen ikväll... inget mer!


lördagens bravader..

Igår var vi på 70 års fest (Per fyllde 50 och Sebastian 20). Var trevligt..!
Men där efter var det Törringe som gällde.,80 tals partaj med Clabbe. Riktigt skoj =) en kanonkväll  :P
såå jävla surt de stänger redan två bara men men... mkt kul folk =)
            

Promenad i höstmörkret!

Var ute och gick en lååång runda med syrran innan! Kom hem för en stund sen... det var riktigt härligt att komma ut i det härliga vädret!! Det känns riktigt bra nu när man kommit hem.. !

Precis tänt lite ljus och sitter här å tar det lugnt.
Väntar på att min kusin ska ringa o berätta att hon kommit hem. vi skulle komma till henne och prova lite kläder till lördagen men hon har fortfarande inte ringt och det gör mig lite irriterad men men...

Det blir nog en lugn kväll =) imorgon bär det av till stan med syrran och ska shoppa !!

Spa

Vakna halv elva idag.. det var till att gå upp och äta lite frukost..!! det var inte meningen vi skulle sova såå länge idag men men.. När vi sedan ätit frukost hade vi Spa!! helt underbart.. känner mig som en ny människa...!

Nu är man redo och fin till lördagens bravader... det ända som fattas nu är kläder..! men det löser sig nog..!
puss på er

Fallande löv ..

Imorse åkte jag och tessan till mamma för att  tvätta lite innan vi skulle köra henne till jobb och sen fixa en fotoram till henne.. ! Med oss tog vi Thotte för att gå en runda i skogen.. Det var sååå skönt =) underbart väder och härligt att gå där och se alla fallande löven som föll ner från träden..!!

När vi sen väl kom hem så städade vi lägenheten och lagade mat och efter det så bakade vi äppelkaka. =)
Det var smaskens !!!! mums. nu sitter man och tittar lite på bonde söker fru. hehe :D
Imorgon så ska jag och tessan ha lite spa hemma och göra oss lite fina inför lördagen för på fredag blir de stan med morsan !!
hej hopp gummisnopp =)


Home sweet home

Hemma igen! Finns inget bättre när man kommer hem och varit ute en vecka så och jobbat på båten.. få fast mark och andas in riktig luft.. i de jävla båtarna har de så j*a dålig luft. men men alltid skönt att få komma hem igen =)

Så nu händer det mycket denna veckan... Planera inför festen på lördag...
Imorgon blir det lite Spa hemma och göra vid fötter, ögonbryn, ansikte och så vidare... idag blir det till att köra hem till mamma och tvätta och köra henne till jobb, sen på fredag så ska vi in till stan med mamma och shoppa loss. sen på löprdag så smäller det.. det blir först 70 års fest sen blir det törringe med 80 tals partaj.. årets stora händelse =)
Riktigt skoj.. fixade biljettena igår.. härligt =)

Måste göra vid mig.. ska snart till mamma...
Haj haj

RSS 2.0