Jobba..

Ringde idag och frågade om jag ville komma och jobba på båten..
Blev glad.. klart jag vill =) pengar, pengar, pengar.
Så jag åker imorgonbitti. börjar vid sju tiden. Så är jag iväg en vecka.. kommer hem  nästa vecka igen..
Får skriva mer då..
Tjingeling!!!


barnvakt

Igår var jag och Tess barnvakt till mina kusiner.. vi åkte en sväng till turning torso och titta lite.. Tim är ju helt galen i turning torso. tycker det är jättekul =) när vi kom hem gjorde vi pannkakor till dem. Annars gick de jättebra. de var så snälla så.
Sov hos mamma och pappa inatt med för tessan skulle sova borta. Men de gick bra. Nu är vi hemma och jag har precis städat och röjt undan lite här hemma. så nu ser här lite bättre ut. Annars händer det nog inte mycket idag, det blir ganska lugnt. Kanske gå en runda lite senare. Fint väder ute. =)


patrik 1,5

Igår så var jag, tess och moster och tittade på linn när hon spelade match. de vann med 7-4. jättekul =) bra match kusinen ! Sen bar de hem till mor och far och tvättade bilen. jobbigt men den blev fin !! duktiga vi är syrran! Efter det bar det tillbaka till moster för att äta tacos. MUMS=)  Sen så frågade andreas om vi villa fälja med på bio och fika. Absolut. vi följde med och for in till malmö satte oss och fika sen så såg vi filmen Patrik 1,5..... Skitbra film. Askul var den! höll på att flabba ihjäl mig flera gånger.. inte nog för att filmen var rolig. Kellerman visste inte vart han skulle ta vägen under hela filmen. den handlar ju om bögar.  Hehhe men skoj var det.  Efter det stack vi och spelade biljard. gick inte så bra för oss tjejer. hehe =) men vi kämpade på bra !

Tack för en trevlig kväll !!


Helg.

Fredag igår och jag och tessan hade först en låååång dag med mamma o moster o stan. shoppa en jäkla massa.. och vi for fram och tillbaka. Och snacka om att bilen var fullastad på vägen hem.. det var nästan värre än när man är på väg från ullared. När vi kom hem åt vi tacos och hyrde film och hade en riktigt myskväll, syrran och jag =)

Idag så ska jag och tessan följa med Linn, vår kusin och kolla på när hon spelar fotbollsmatch, sen så ska vi köra och tvätta bilen till mor o far ! hehe :) sen så ska tessan klippa snygge malm..

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer??!! får se.. Nu ska jag duka fram frukost. och sen göra mig klar om vi ska till svedala sen och hömta upp linn.


Sjuk!

Kom hem igår.. varit iväg och jobbat. Men är genom förskyld och tjock i halsen.. mår inte alls bra !
ingen ork för fem öre. ligger nerbäddad i soffan med filt och allt om mig nästan hela tiden...
Vill bara bli frisk igen... ingen kul och vara sjuk !


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit iväg och jobbat på båten en vecka. Riktigt skönt att vara hemma=) Men nackdelen är att  jag är sjuk. Förskyld och ont i halsen. Inte alls bra . Sitter här med tjock tröja och en filt omlindad om mig. Frysen som tusan! Det har varit riktigt skoj och jobba men mycket att göra.  Blev kallad läckerbit av en tysk kille som var på i helgen, hehe =)  skriver mer sen, ska gå och vila mig nu. helt färdig!

Måndag och ny vecka!

Då var det måndag igen.. Åker iväg och jobbar imorgon på båten. Kommer hem igen nästa tisdag.
det var roligt att de ringde och efterlyste mig.. hehe =) Ett tag sen nu man var på.. men helt okej ! Tills vi ses igen. så får ni ha det så bra ! så hörs vi när jag kommer hem.

Lördag och Fest!

Igår så var jag och Tessan lite rastlösa hehe.. så vi körde hem till mor och far och störde i deras myskväll de hade tänkt sig.. För att umgås med våra päron !! var först inte så populärt hehe men det var helt okej. Var inte tänkt vi skulle stanna så länge men när vi väl kom dit sprang tiden iväg. =) Vi spelade spel, och Tessan och mamma vann över pappa och mig två gånger. !! coh pappa är en riktig dålig förlorare ! HEHE. men men.. klockan var typ närmare tolv när vi begav oss hem mot Trelleborg.
Idag blir det Fest i Svedala.. ska bli spännande och se vad det är för folk som ska komma dit. ingen aning ! men kul ska det bli. Har precis målat naglarna och ska snart hoppa in i duschen. Vi måste köra från Trelleborg vid tre tiden typ för tessan ska först köra mamma och dem till stan, och vi ska sova i Svedala inatt, rätt skönt.. krypavstånd hem... Härligt !
 Ha en bra lördag! det ska jag ha..
 

Tvätt

Idag har jag och tessan varit hos mor och far och tvättat en massa! Skönt och få tvättat upp allt.. Nu ikväll har det bara blivit en massa film. och mys.

Svettigt och jobbigt

Idag har jag och Tessan varit riktigt duktiga. Helt imponerad. Vi fick oss ett ryck att vi skulle cykla till Svedala från Trelleborg. Så vi cykla ner och pumpa däcken på cykelen och sen iväg mot Svedala.. Det tog oss 1½ timme. Och tur nog så hann vi precis fram sen kom ösregnet. Inte nog med det gick vi till moster eftersom vi skulle passa barnen. Så vi gick genom hela svedala osså. Fyy fan vi kommer somna såå gott inatt. och snacka om träningsvärk imorgon.


Tisdag!

Idag har jag och tessan varit riktigt duktiga. Vi bestämde oss för att ut och gå en runda. Det blev hela 6 km.. tyckte det var bra gjort med tanke på att man inte varit ute och gått så på länge.. men det var skönt ! det var ju jättefint väder. Annars har det inte nhänt så mycket mer idag. Ska spela kort med tessan nu !!

Måndag!

Då var det ny vecka igen! Börja med att klockan ringde klockan tio.. sov morgon =) skönt! Sen fick vi åka till mamma och lämna hennes bil, sen så fick vi åka med henne tillbaka till trelleborg för hon skulle ändå hit.
Sen så har jag och Tessan Bakat muffins och städat idag.. !
Men men nu ska jag sätta mig och dricka mitt kaffe och äta en muffins :) mums!

Kristianstad!

I torsdags åkte jag ch min syster upp till Kristianstad för att träffa några vänner. Helt underbart när man väl kom fram och fick träffa Sabina ! Känns som en evighet när man är ifrån henne ! I fredags åkte sabina till jobbet men kom hem igen vid två tiden, kort dag!  Med sig hem hade hon Singstar.. o kvällen var räddad ! Direkt efter maten, fram med cider och vin... sen var det kört! Vi skrålade hela kvällen låååång.. Men fy fan vad kul vi hade! Senare på kvällen kom tessan och Sara dit och sjäng med oss. likaså gjorde Maja! :) Riktigt roligt. Sen på lördagen gav vi oss fan på att vi skulle sjunga lite till. Hehe men först var vi en runda på Kalas. Sen grabba vi tag i mickarna o skråla lite till... Men inga rekord satta :( Lite kortspel med micko blev det också.. Neger president det var konstaterat att de var Mickos kortspel.. Han vann för det mesta. Sen spelade vi skitgubbe och det var Sabina som vann där...Men när fick jag vinna lite? Jo när vi spelade finns i sjön?!! hehe... :D Fyy fan vilken helg! Riktigt skoj har jag haft... Men helgen var inte slut där.. På söndagen körde vi till Älmhults Ikea och gick där en sväng och åt de goa köttbullarna! Sen var det en bra stycke bilresa för oss att köra hem, specielt för tessan och mig som skulle köra ända ner till malmö.
Men det gick bra och hem kom vi.
Tack för en underbar´helg Sabina !!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0