Brandorama dag 2.

Imorse var det dags igen.. Nya tag på Brandorama i Helsingborg..!
När vi kom upp imorse så var det dags för några timmar med teori... massa teori! Stig prata på för fullt fram till klockan slog halv tolv, sen var det dags för lunch !!!
Därefter var det samling utanför för att sen bege oss ut till helsingborg hamn där vi skulle träffa två från dyk o flottservice och sen två dykare. Vi fick t på oss klumpiga våtdräkter som vi skulle ha på oss när vi skulle i vattnet.
 Efter det att vi fått instruktioner på hur de olika momenten skulle gå till så var det bara för oss att gå på båten och hoppa i vattnet.. och simma till flotten som var en bit bort och ta oss upp för den vilket inte var så lätt med den klumpia våtdräkten och flytvästen..!
Därefter skulle vi simma till en annan livbåtsflotte som var vänd upp och ner som vi skulle upp på för att vända rätt igen. Man skulle bara falla bakåt och låte flotten falla rätt över en för att sen simma ut igen.. Meningen var att inte släppa repet undertill men jag råkade göra de.. och fick lite panik när den föll över mig :( Inte kul alls..
Sen skulle vi simma en bit till för att sedan bli upphissade i en helikoptersele. !!

Dessa övningar var väldigt ansträngande och när detta var gjort ville mn bara upp ur vattnet för att få av sig våtdräkterna och ta på sig varma kläder !! Det har varit två roliga och lärorika dagar!!
Hoppas bara man slipper vara med om detta på riktigt... !

Man är helt färdig och trött efter två lång dagar och ska bara ta det lugnt ikväll och få sova länge imorgon..! längtar =)

Hoppas ni har haft en bra dag i det blåsiga höstvädret.!!
Kramar till er från en frusen Sandra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0